Search

CUPS

SETS

BOTTLES

New snacks on sale now for a limited time! Use code NEW for 15% off.

Our mission
"Het is tijd voor een grote verandering in de wereld van relatiegeschenken. We moeten onnodig plasticgebruik in deze branche tegengaan. Onze producten zijn gemaakt van de beste kwaliteit glas en bamboe, die we rechtstreeks via onze website aan je verkopen. Dat is Flamboo. "

 

Het proces maakt het product


Onze telers leveren onze bamboe, daarna maken we de flessen en verzenden we onze Flamboo-fles rechtstreeks naar uw deur. Geen tussenpersoon betekent dat u voor minder geld een fles van hogere kwaliteit krijgt.


Een duurzame benadering van E-commerce

We hebben veel tijd besteed aan het zorgvuldig selecteren van onze partners. Onze fabrikanten staan ​​allemaal bekend om hun duurzame productiepraktijken en zijn trots op hun unieke benadering om iets terug te geven aan de aarde die ons allemaal zoveel geeft.

 

Donaties 

Bij Flamboo proberen wij in het volledige productieproces rekening te houden met groene keuzes om bij te dragen aan een betere en groenere wereld. Daarnaast vinden wij het ontzettend belangrijk dat goede doelen gesteund worden middels donaties om hun werkzaamheden zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. 

Wij doneren €2,- per bestelling aan een door jou gekozen goed doel!

Hoe? In het bestelproces kan jij aangeven aan welk goed doel jij graag €2,- wilt doneren en wij regelen de rest! 

Search our shop