Opzoek naar nieuwe drinkproducten? Je bent op het juiste adres!

Search

Search our shop

Frequently Asked Questions

Producten

Naar aanleiding van het RTL nieuwsbericht van 15 februari willen wij graag een reactie geven. Dit om eventuele bezorgdheid te voorkomen.👇🏾

Flamboo gebruikt enkel bamboe als omhulsel om het glas van onze producten. Dit betekent dat eventuele gezondheid risico's niet zullen voorkomen bij het gebruik van Flamboo producten.

Flamboo producten zijn ontwikkeld om onnodig plasticgebruik in de relatiegeschenk industrie tegen te gaan. Dit omdat plastic een enorme boosdoener is voor ons milieu (Adine, V. 2011).

Naast een boosdoener voor het milieu, is plastic dit ook voor onze gezondheid. Verschillende studies hebben aangetoond hoe slecht plastic flessen zijn voor de gezondheid van de mens (Kerry, T., 2018)

Flamboo heeft hier een oplossing voor ontwikkeld. Milieubewust, luxueus en VEILIG dat zijn de moderne hervulbare producten van Flamboo. Dat is Flamboo. 

Mocht u nog vragen hebben laat het ons weten, wij staan voor u klaar! 
www.flamboo.nl 🎋

Taylor, K. (2018). Plastic Water Bottles are a Danger to Your Health. https://lnkd.in/evVGKmMhttps://lnkd.in/eeTRyk8

Versluis, A. (2011). De schadelijke gevolgen van plastic. https://www.hetkanwel.nlhttps://lnkd.in/eh6hyR6 

Hoe schoon te maken: Vul de fles met heet water en laat hem 30 minuten afkoelen. Voeg soda toe om geuren en smaken te verwijderen.

Grondige reiniging: gebruik een schoonmaakborstel om alle vlekken in de fles te verwijderen. De buitenkant van de fles kan worden schoongemaakt met een gewone poetsdoek. Spoel de fles met natuurazijn en laat deze drogen.

Wat je niet moet doen: Vries je Flamboo-fles nooit in de ijskast in. Verwarm het nooit in de magnetron.

Bestelling & verzending

Neem direct contact met ons op, wij zijn zowel telefonisch als via de mail te bereiken. Klik hier voor onze contactgegevens. 

Op het moment dat jij je order wilt annuleren dan adviseren wij jou om direct contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zijn zowel telefonisch als via de mail te bereiken. Daarnaast reageren wij vrijwel altijd op een Direct Message via Instagram, hier kan je ons dus ook bereiken!

Heb je al een verzendbevestiging ontvangen?
Retourneer jouw product zodra je deze binnen hebt gekregen. Zodra wij jouw order hebben ontvangen controleren wij deze. Bij goedkeuring wordt jouw geld binnen 24 uur overgemaakt. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Stuur ons per direct een mail of bel ons (+ 31 6 37 22 67 33), wacht hier niet mee. Dit kan eventuele problemen voorkomen. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Deze is te vinden in jouw bevestigingsmail van de bestelling. Neem contact met ons op als je deze nog niet ontvangen hebt. Klik hier om contact met ons op te nemen. 

Nee wij hanteren gratis verzendkosten! Tof toch?

Bestelling die voor 16:00 uur worden geplaatst worden nog dezelfde dag verzonden. Deze zal je dan ook de volgende dag binnen krijgen. Bestelling na 16:00 uur worden de volgende dag verzonden en de dag daarna bezorgd worden. 

Corona update: de verzendtijd kan afwijken door een beperkt aantal medewerkers bij PostNL

Retouren

Klik hier om het retourbeleid te vinden.

Betalingen

Er zijn verschillende mogelijkheden om te betalen het meest voor de hand liggend is ideal. Betaling via; Amex, Apple pay, Credit card en Visa is ook mogelijk.

Iedere klant krijgt een orderbevestiging, mocht je deze niet hebben ontvangen neem telefonisch of via de mail contact met ons op. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Contact

Wij zijn telefonisch en via de mail bereikbaar. Klik hier om contact met ons te nemen.